Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksille!

Pitkäikäiset ja aikaa kestävät tuotteet

Pitkäikäiset ja aikaa kestävät tuotteet ovat ainoa kestävä tapa vähentää elektroniikkajätettä. Koska uskomme kestävyyteen, uskomme myös läpinäkyvyyteen.

SUUNNITELTU SUOMESSA, VALMISTETTU KIINASSA: Watti -tuotteet valmistetaan Kiinassa, kuten suurin osa vastavasta elektroniikasta. Tuotekehitysprosessin aikana olemme käyneet läpi kymmeniä valmistajia ja testanneet heidän tuotteitaan. Työskentelemme läheisesti agenttimme ja valmistajamme kanssa Kiinassa, Suomessa ja muualla Euroopassa.

SUOSIMME KIERRÄTYSMATERIAALIA: Yksi tärkeimmistä kriteereistämme oli löytää valmistaja, joka voi tarjota mahdollisimman paljon kierrätettyä materiaalia. Valmistajamme käyttää tuotteissaan PET-muovia, joka on peräisin muun muassa kierrätetyistä muovipulloista.

KESTÄVÄMPIÄ VALINTOJA, YKSI KERRALLAAN: Ajattelemme, että luja on ekologista. Jotta voimme tarjota tuotteillemme pitkän elinkaaren, käytämme mm. galliumnitridiä ja korkeatasoista Kevlar-kuitua. Näin pystymme tarjoamaan myös viiden vuoden takuun.

LOGISTIIKKA: Tuotteemme tulevat Kiinasta Suomeen järkevästi pakattuna, kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Tuotteet saapuvat suurissa erissä (yli 1000 tuotetta kerrallaan) meri- ja rautateitse. Pakkaamme ne villahuopapakkauksiin varastollamme Helsingissä.

HYVIN PIDETTY ON KESTÄVÄÄ: Pakkauksemme ovat muovittomia. Jokainen Watti-tuote myydään kestävässä, eettisesti valmistetussa villahuopapakkauksessa, joka on tehty käsityönä Suomessa. Käytännöllinen villahuopalaukku pitää tuotteet hyvässä kunnossa ja pidentää niiden elinkaarta.

”FUTURE PROOF”: Suunnittelemme tuotteet tulevaisuuden latausstandardeja silmällä pitäen. Näin voidaan taata pitkä elinkaari.

Samalla kun nuori perheyrityksemme kasvaa ja vahvistuu, työskentelemme vastuullisuussertifikaattien eteen. Voit aina lähettää meille kiperiäkin kysymyksiä. Vastaamme niihin mielellämme, sekä yksityisesti että julkisesti.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit