Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksille!

Hyvin pidetty tuote on kestävin tuote

Uskomme, että hyvin pidetty tuote on kestävin tuote. Tästä syystä olemme ottaneet enemmän askeleita määritelläksemme teknisten lisävarusteiden suojan ja kestävyyden uudelleen.

Kun valitset WATTI tuotteen, valitset hardcore-tekniikkaa pehmeässä paketissa. Kaikki tuotteemme toimitetaan luonnollisessa villahuopapussissa – tehokas suoja ulkoisia vaurioita vastaan. Villahuopa on merkittävä luonnon materiaali. Se on biohajoava, luonnollisesti likaa hylkivä ja uskomattoman pitkäikäinen.

LÄHDE KESTÄVÄSTI JA EETTISESTÄ

Sitoumuksemme on tehdä kaikkemme laajentaaksemme sitoutumisemme kestävään kehitykseen kaikkiin kuituihin. Käyttämämme villahuopa on peräisin eettisesti ja kestävästi EU:sta. Se on luonnollisesti uusiutuva luonnonvara, jolle olemme antaneet uuden elämän. Nyt se on pakkauksemme sydän ja sielu.

NOLLA MUOVIA, TIETOINEN VAIKUTUS

Villahuopapakettimme ei tarkoita vain suojaa, vaan se on ilmaisu. Niin paljon kuin vastustamme turhaa sähköistä jätettä, vastustamme myös turhaa muovijätettä. Pakkausemme ovat 100 % muovittomia.

SUOJAUS JA PITKÄIKÄISYYS

WATTI:lla et saa vain pitkäikäistä teknistä lisävarustetta. Sitoudut innovaatioihin, kestävyyteen ja tärkeiden asioiden suojaamiseen. Lupauksemme on tarjota sinulle parasta – sisältä ulospäin.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit